Visuotinės maldos » 2023 metai spausdinti
2023 m. VISŲ ŠVENTŲJŲ IŠKILMĖ

Kun. : Brangūs broliai ir  seserys, sustiprinti šventųjų gyvenimo liudijimu, su pasitikėjimu kreipkimės į visagalį ir gailestingą Dievą.

 

IŠKLAUSYK MUS, VIEŠPATIE!

 

Dieve, visokio šventumo šaltini, užtariant Mergelei Marijai, visų šventųjų Karalienei, atnaujink Bažnyčios, Kristaus sužadėtinės, grožį.

 

Dieve, visokio šventumo pradžia, užtariant šventiesiems kankiniams, padaryk dėl tikėjimo persekiojamus krikščionis ištikimus ir tvirtus.

 

Dieve, visokio šventumo ugdytojau, užtariant šventiesiems Tavo tautos ganytojams, siųsk uolių, žmones gelbstinčių kunigų.

 

Dieve, visokio šventumo palaikytojau, užtariant šventiesiems, davusiems herojiškos meilės pamoką, pagelbėk vargstantiems, kenčiantiems ir apleistiesiems.

 

Dieve, visokio šventumo gaivintojau, užtariant šventiesiems kariams bei riteriams, pagelbėk pasauliui priimti teisingą ir tvarią taiką.

 

Dieve, visokio šventumo pabaiga, užtariant šventajam Juozapui, priimk visus mirusius tikinčiuosius į gailestingą savo glėbį.

 

Kun.: Tepasiekia Tave, o Tėve, Tavųjų vaikų balsas; priimk maloningai mūsų prašymus, su šventųjų maldomis suvienytus. Per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.