Visuotinės maldos » 2023 metai spausdinti
2023 m. Rugsėjo 29 d. ir spalio 2 d.

Kun.: Brangūs broliai ir  seserys, visada mums artimas Viešpats veikia žmonijos istorijoje ir mūsų kelionę lydi nepakartojamu savo angelų buvimu. Šia malda prisidedame prie Dievo pasiuntinių ir mūsų užtarėjų tarnystės.

 

PER ŠVENTŲJŲ ANGELŲ UŽTARIMĄ, IŠKLAUSYK MUS, VIEŠPATIE!

 

Meldžiame už Bažnyčią. Arkangelo Mykolo globojama tegul išsaugo savo tikėjimą, atremia piktojo ìšpuolius ir saugiai žengia klaidžiais pasaulio ir istorijos keliais.

 

Meldžiame už altoriaus tarnus. Susieti su cherubų ir serafų šlovinimo giesme, tegul pašventina jiiems patikėtus žmones ir veda į išlaisvinantį susitikimą su Jėzumi Kristumi.

 

Meldžiame už ugdytojus. Arkangelo Rapolo pavyzdžiu, tegul būna išmintingi naujų kartų palydovai ir aktyviai prisideda prie visuomenės augimo.

 

Melskime už misionierius ir katechetus. Arkangelo Gabrieliaus remiami, tegul būna Gerosios Naujienos nešėjai ir patvirtina ją savo pačių gyvenimu.

 

Meldžiame už tarnaujančius visuomenės gerovei bei ramybei. Angelų Sargų globojami, tepajėgia ginti, saaugoti, padėti visiems ir kiekvienam.

 

Meldžiame patys už save ir vienì už kitus. Dangaus galybėms tarpininkaujant, tegul kiekvienoje gyvenimo situacijoje šlovinsime Dievą.

 

Kun.: Dieve, mūsų Tėve, subūręs mus į šventąją sueigą, priimk mūsų maldas ir padaryk mus dangaus angeų bendrapiliečiais, garbinančiais Tave dvasia ir tiesa. Per Kristų, mūsų Viešpatį.

Amen.