Visuotinės maldos » 2023 metai spausdinti
2023 m. 28 Eilinis sekmadinis, A

Kun.: Broliai seserys, melskime Viešpaties perkeisti mūsų troškimus, planus ir siekius.

 

VIEŠPATIE, IŠGIRSK IR PASIGAILĖK MŪSŲ!

 

Drauge su popiežiumi Pranciškumi melskime, kad įsiklausymą ir dialogą Bažnyčia priimtų kaip gyvenimo būdą visais lygmenimis ir į visus pasaulio pakraščius leistųsi vedama Šventosios Dvasios.

 

Melskime, kad pašaukimų, tarnysčių ir luomų skirtumai, malonių ir charizmų turtingumas bei darni įvairovė tarnautų Sinodo asamblėjos vienybei.

 

Melskime, kad krikščionių bendruomenės ir organizacijos tarnautų tiesai ir išsivaduotų iš cenzūros bei veidmainystės demonų.

 

Melskime, kad organų donorystė būtų sąžininga, kad medikai, recipientai, donorai ir jų artimieji būtų atgaivinti artimo meilės vaisiais.

 

Melskime, kad misionieriai nepristigtų tėviškos ir motiniškos meilės žmonėms bei jautraus dėmesingumo kiekvieno poreikiams.

 

Melskime, kad Šventoji Žemė, Ukraina ir kiti kraštai, tarptautinei bendruomenei tarpininkaujant, rastų būdą, kaip galutinai išspręsti humanitarines krizes.

 

Kun.: Išklausyk, Viešpatie, maldas savo šeimynos, susibūrusios į Tavo meilės pokylį, ir, Šventosios Dvasios švelnumu, išbaltink mūsų Krikšto drabužius, kad visa būtimi Tave šlovintume. Per Kristų, mūsų Viešpatį.

Amen.