Visuotinės maldos » 2023 metai spausdinti
2023 m. 27 Eilinis sekmadienis, A

Kun.: Brangieji, maldaukime, kad Galybių Viešpats išpuoštų pasaulį ir Bažnyčią teisingumu ir teisumu. Intencijas lydėkime žodžiais:

 

IŠKLAUSYK SAVO TAUTOS, VIEŠPATIE!

 

Melskime už Bažnyčią. Šventoji Dvasia, Tėvo ir Sūnaus meilė tesuburia Dievo vaikus į bendrystę, kuri pasauliui rodytų Trejybės slėpinį.

 

Melskime už sinodo asamblėjos dalyvius. Šventoji Dvasia teleidžia vėl patirti Sekminių malonę – visi kalba skirtingomis kalbomis, bet tuo pat metu supranta vieni kitus.

 

Melskime už misijas ir misionierius. Kristus Viešpats, kaip vynmedžio šakelės su savimi mus sujungęs, tepadeda tęsti Jo misiją panaudojant skirtingas dovanas bendram labui.

 

Melskime už jaunimą. Visatos Kūrėjas, pašaukęs kiekvieną gyventi ir džiaugtis, teleidžia jiems iš vyresniųjų ir ugdytojų patirti tiesą ir liudijimą, gailestingumą ir dvasingumą.

 

Melskime už karų ir neteisybės aukas. Nužudytas ir prisikėlęs Viešpats telieja savo ramybę, kurioje nebūtų vietos baimei.

 

Melskime už mūsų bendruomenę. Dangaus Tėvas, sukvietęs mus prie šio Eucharistijos stalo, teišmoko aktyviai dalyvauti ir slėpinyje Bažnyčios, kuri yra Kristaus Kūnas.

 

Kun.: Išklausyk, Galybių Viešpatie, savo tautos maldas ir padėk jai Šventosios Dvasios malone, ištikima ir tyra širdimi laukti ateinančio tavo Sū́naus.

Jis gyvena ir viešpatauja per amžių amžius.

Amen.