Visuotinės maldos » 2023 metai spausdinti
2023-12-29

Kun.: Brangieji, šią šventą dieną, kai džiaugiamės Dievo Sūnaus gimimu, Tėvo šlovės spindesiu ir tikrąja šviesa, kreipkimės į Jį mada, kylančia iš tikėjimo.

 

JĖZAU, TIKRAS DIEVE IR TIKRAS ŽMOGAU, IŠKLAUSYK MUS!

 

Už Bažnyčią, kad ji būtų ištikima misisijai kiekvienam kūriniui džiaugsmingai skelbti kad Tu, kūnu tapęs Žodi, esi gailestingas neregimojo Dievo veidas, meldžiame Tave.

 

Už šeimas, kad nuoširdus šventinis susitikimas sustiprintų ryšius tarp kartų ir kad Tavyje, kuris esi Taika, būtų įveikiami nesusipratimai ir kivirčai, meldžiame Tave.

 

Už tuos, kurie ieško tiesos, kad jų tamsą nušviestų Tavo šviesa, abejonėse skambėtų Tavo žodis, pavargę iš Tavęs semtųsi stiprybės, meldžiame Tave.

 

Už bedarbius, kalinius, pabėgėlius, kad nei vienas nesijaustų vienišas ir apleistas, kad visus pasiektų Tavo meilė, meldžiame Tave.

 

Už mus, čia Tavo vardu susirinkusius, kad Eucharistija atnaujintų mūsų ryžtą atliepti vargšų poreikiams, meldžiame tave.

 

Kun.: Viešpatie Jėzau, Tėvo Žodi, atėjęs pasidalinti žmogiškąja būtimi

ir duoti galią tapti Dievo vaikais, išklausyk mūsų maldą ir malone bei tiesa pašventink mūsų veiklą. Tu gyveni ir viešpatauji per amžių amžius.

Amen.