INFORMACIJA » Naujienos spausdinti
2024-09-24 Ukmergės meras pasveikino kleboną su kunigystės 30-mečiu

 

„Mano motina ir mano broliai –

tai tie, kurie klausosi Dievo žodžio ir jį vykdo“

(Lk 5.21)

 

 

 

 

 

Šią šventinę dieną, kada Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebonas Artūras Stanevičius mini savo kunigystės 30-metį, -Jėzus savo mokinius, kurie klausosi Dievo žodžio ir jį vykdo, vadina šeima. Ar mes iš tiesų norime tapti jo šeimos nariais, o gal tik pažįstamais? Atsakymas slypi mūsų sprendime sekti Jėzumi. Jeigu tikrai norime būti jo šeimos nariais, nieko kito neturėtume laikyti aukščiau už Jėzų ir jo Karalystę.

Tik tada, kai Kristų padarome savo gyvenimo kertiniu akmeniu, esame verti vadintis Dievo vaikais ir Kristaus šeimos nariais. Tokiu būdu mes išsilaisviname iš visų pasaulietinių prisirišimų ir priklausomybių, kurios gali mus sulaikyti ir mums kliudyti. Kristus mus kviečia ne suabsoliutinti laikinąsias vertybes, bet būti laisvus. Jis ragina pirmiausia ieškoti Dievo karalystės ir Jo teisybės visuose dalykuose.

Po Šventųjų Mišių Gerbiamą Ukmergės Švč. Trejybės parapijos kleboną atvyko pasveikinti Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas, ištikimieji klebono talkininkai parapijos DMK komanda ir parapijiečiai.

 

 

 

Ukmergės Švč. Trejybės parapijos informacija