INFORMACIJA » Naujienos spausdinti
2024-09-10 Taikos siekio dienoje Šiluvoje

,,Nes VIEŠPATS džiaugiasi savo tauta, –

kukliuosius papuošia pergale."

(Ps 149.4)

 

 

 

Tęsiantis didiesiems atlaidams Šiluvos šventovėje, Taikos siekio dieną, Mergelės Marijos pasveikinti jos Gimimo iškilmių proga atvyko Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebonas Artūras Stanevičius ir gausus būrys maldininkų talkinusių įvairiose tarnystėse.

Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Apsireiškimo koplyčios klausykloje, kurioje patarnavo gerbiamas Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebonas nuo ryto rikiavosi eilės ne tik parapijiečių, bet ir kitų maldininkų iš atokiausių Lietuvos kampelių.

Parapijiečiai dėkoja mylimam klebonui už suteiktą galimybę per Atgailos sakramentą nusimesti nuodėmių naštas ir per jo maldos žodžius priimti Dievo dovanojamą gailestingumą ir ramybę.

Iš Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebono patyrėme, kad Dievo gailestingumas yra kuras, kurio reikia nuolat pilti.

Rečiau einantieji šio sakramento dažniausiai visiškai užmiršta savo nuodėmes ir pamažu praranda sąžinės jautrumą, - dalinosi maldininkai...

Rugsėjo 10-oji,-  ir Ukmergės dekanato diena.

Carito vadovė Zita Prilepina su parapijos ir Ukmergės dekanato caritietėmis ir savanoriais, laukė visų ir kvietė pasivaišinti kava, bei arbata! 

16 valandos Šv. Mišiose Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Apsireiškimo koplyčioje giedojo parapijos choras ,,Magnificat" vadovaujamas Reginos Ališauskaitės.

Šilinės rugsėjo 10 -ąją piligrimams dovanojo maldos laiką, o jį lydėjo ir Apvaizdos dovanota oro gaiva. 

 

https://www.bernardinai.lt/siliniu-atlaidai-taikos-siekio-diena-lietuvos-kariuomenes-malda-ir-patarnavimai/

 

Ukmergės Švč. Trejybės parapijos informacija