INFORMACIJA » Naujienos spausdinti
2024-08-23 Klebonas dalyvavo kėdainiečių organizuotame Baltijos kelio 35-metyje

,,Vedė juos tiesiu keliu"

(Ps.107.7)

 

 

 

 

 

Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebonas, paaukojęs už  Tėvynę Šv. Mišias savojoje bažnyčioje, Kėdainių rajono savivaldybės mero Valentino Tamulio pakvietimu, dalyvavo Baltijos kelio 35-mečio ir palaikymo Ukrainai akcijoje VIENINGI. Renginys vyko prie kėdainiečių pastatyto kryžiaus Baltijos kelyje Ukmergės rajone.

Šias metais prie kryžiaus atvyko ir jurbarkiečiai ir raseiniškiai.

Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis nuoširdžiai džiaugėsi, kad šventėje dalyvavo Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebonas Artūras Stanevičius, kuris visus keturiolika darbo metų Kėdainiuose, malda ir savo dalyvavimu apgaubė ne tik Baltijos kelio minėjimus, bet ir visas tautos šventes. Kėdainiečių gerbiamas klebonas, po paaukotų Šventųjų Mišių, visuomet su Kėdainių Šv. Jurgio kankinio bendruomene lankydavo visas kėdainiečių branginamas vietas, kapus ir kapelius, dalyvaudavo savivaldybės organizuojamuose renginiuose. Tad Baltijos kelio 35-čio minėjimo kėdainiečiai net neįsivaizdavo be gerbiamo klebono Artūro Stanevičiaus.

Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis taip pat labai nuoširdžiai džiaugėsi ir buvusio Josvainių klebono Edvino Rimavičiaus dalyvavimu renginyje, kuris šią vasarą pradėjo darbuotis Ukmergės dekanate.

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=1016686970462169&set=pcb.1016687563795443

 

Ukmergės Švč. Trejybės parapijos informacija