INFORMACIJA » Naujienos spausdinti
2023-08-27 21 Eilinis sekmadienis

 

 

,,Tavo ištikima meilė, VIEŠPATIE, amžina."
(Ps 138.8)

 

 

 

„Šiandien prisimename šventąją Moniką, šventojo Augustino motiną: savo maldomis ir ašaromis ji prašė Viešpaties, kad jos sūnus atsiverstų. Ji buvo stipri moteris, šauni moteris! Melskimės už daugybę motinų, kurios kenčia, kai jų vaikai šiek tiek pasiklysta arba eina sunkiais gyvenimo keliais.“

 

Ukmergės Švč. Trejybės parapijos klebonas Artūras Stanevičius sekmadienio Šv. Mišiose pašventino tris kryžius,- vieną procesijų ir du altoriaus.

 

„Brangūs broliai ir seserys, gyvenimo kelyje nesame vieni, nes Kristus yra su mumis ir padeda mums keliauti taip, kaip jis padėjo Petrui ir kitiems mokiniams“. Būtent tai, malonės padedamas, Petras suprato ir atpažino Jėzuje – „Mesiją, gyvojo Dievo sūnų“. Ne personažą iš praeities, bet dabartyje laukiamą Mesiją. Ne mirusį didvyrį, bet gyvojo Dievo Sūnų, tapusį žmogumi, kad dalytųsi mūsų kelionės nuovargiu ir džiaugsmu. 

Tad nepraraskime drąsos, jei kartais krikščioniškojo gyvenimo viršūnė atrodo per aukšta, o kelias – per status. Žvelkime į Jėzų, kuris eina šalia mūsų, priima mūsų silpnybes, dalijasi mūsų pastangomis ir uždeda savo tvirtą ir švelnią ranką ant mūsų silpnų pečių. Su juo šalia taip pat ištieskime ranką vienas kitam ir atnaujinkime savo pasitikėjimą: su Jėzumi įmanoma tai, kas mums patiems atrodė neįmanoma.

 

 

Ukmergės Švč. Trejybės parapijos informacija